Sesli Sohbet Sesli Chat Site Açıkları Sesli Site Hack Hakkında Speaky Chat Açıkları

Selamlar
Bunu Neden yazdın diye simdi soranlarımız olucaktır. Arkadaslar sevgili Hacker arkadaslarımıza burdan selamlarımızı, sevgilerimizi, en içten en derin tarafından Sevgimizi fıskırtıyoruz. Hacker olmak herkese nasip olmaz bilgi beceri az birazda sey ister yani anladınız. Açığı olmayan site yoktur. Ben demiyorumki sitemizin hiç bir sekilde açığı yok. Ama su çocukcağızlara kızıyorum yahu sitenizi az sonra hackliyorum. Artık alıstık bu sekilde söliyen slogan atan arkadasları sitemizde ban atmiyoruz sadece gül veriyoruz. Neden gül veriyoruz kardeşim bir dakika yahu az sabırlı olun açıkliyacağım. Çünkü onların sevgiye, sevkata, ilgiye ihtiyacları var. Henüz daha çok küçükken anneleri terk etmis bunları. Annelerini bile hacklemeye çalısmıslar. Ne yapsın kadıncağız def etmis evlatlıktan. Sevgili lamer arkadaslar sizleri çok seviyorum. Sizler sanalın güllerisiniz ama dikenleriniz çok poktan. Gelin sitemize girin ortama bakın takılın aradada biz takarsak sizlere üzülmeyin olurmu. Geçer az ağrı sızı olsa bile zamanla geçicektir. Adamlık görevli sapkası ile siteye gelip küfür yağdırmak değil, Gerçek Hacker siteyi hackler anasayfasına çakar indexi sonra paşalar gibi arkasına yaslanır ve bakar. Sizler Sanalaın yüz karaları, Sizler sanalın ufacık çocukları, Sizler sanalın ennnnnnnn dallamaları, evet arkadaslar sizlerde gelistirebilirsiniz enleri kolay gelsin kendinize iyi bakmayı unutmayın. Sonra genç kızlarımız evde kalabilir. Tabiki genç erkeklermizde evde kalabilir. Üstüne alınan olmasın arkadaslar sadece saka yapıyoruz burda. İyi Sohbetler
|